Från förra året i Karlshamn

Från förra året i Karlshamn

Det är dags att unna oss en skön weekend utan minsta stress och slippa tankar på vardagens alla tråkiga bestyr. Vi kommer troligtvis ta något färdigt weekendpaket på något av hotellen i trakten runt Karlshamn för just nu känns det som att det skulle kunna vara den rätta medicinen som gör att man piggnar till och åter får styrfart i min halvt jobbiga tillvaro.

hotell karlshamn har jag hittat några inspirerande hotell eller boenden och ett av dem är en skärgårdsmiljö kring Guö värdshus, en mil öster om Karlshamn. Där skulle vi kunna tillbringa en välgörande ”Countryside weekend” men frågan är om sambon skulle vara glad i just The Countryside. Man får i alla fall som gäst champagne på rummet och det ingår också en frukost och en trerätters middag till ett ganska så rimligt pris. Omgivningarna finns möjligheter att avnjuta det fina kustlandskapet. Jag är själv ganska glad i countryside då personerna som oftast lever där ute är grymt trevliga jämfört med inne i stan.

Scandic Hotel Karlshamn verkar också som ett bra alternativ och troligtvis skulle detta alternativ passa min sambo bäst för här kan vi tillbringa helgen i lugn miljö med tillfällen till nära skogspromenader med flera alternativ till olika sevärdheter eller besök på vetenskapscentret Kreativum som ska vara en uppfinnarverkstad.

Annars skulle First Hotel Carlshamn  vara ett bra alternativ för oss där med deras helgpaket som just nu är på erbjudande. Här ingår en natt i dubbelrum samt en stor frukostbuffé och en tvårätters supé med en stor hotellbar. Tydligen enligt deras hemsida ska det serveras något som heter  Carlshamns flaggpunsch som är Karlshamn egna dryck.

Med lite tur kan vi få en skön fredag-lördagskväll i Karlshamn som vi har haft de andra åren vi har besökt staden. Det är alltid trevligt att tillbringa en helg i Blekinges bästa stad enligt vårat tycke men även den orörda skärgårdsnaturen som vi uppskattar. Tyvärr finns det inte så många städer som Karlshamn faktiskt förutom i just Blekinge. Karlskrona är också en stad jag gillar enormt mycket även om Karlshamn har den bästa naturen enligt oss.

öppning

Jag får väl börja med att välkomna alla till min lilla blogg här i södra Sverige eller rättare sagt i Malmö där jag befinner mig.

Jag är en glad 24 årig tjej som älskar min katt samt min underbara sambo och mina intressen är ganska många så jag kommer blogga om allt från trekking till serier med mycket annat.

Mitt intresse för bloggandet har vuxit med åren och nu äntligen har jag äntligen fått tummen loss med att starta en liten blogg. Jag kan tänka mig att familjen uppe i Stockholm blir glada att de kan följa lite av mitt liv på både Facebook men även här på bloggen. Förhoppningsvis kommer även min underbara storasyster följa mig *vink* *vink* du vet vem du är!

Ett av mina större mål denna året är att faktiskt få bloggat lite för det är ganska så kul att få skriva av sig lite med både idéer men framförallt ens tankar kring vissa ämnen så som t.ex. politik eller varför inte frågor kring livet och dess mål.