Letar present till en vän som har fått barn

En av mina bästa vänner har precis fått barn och jag ska få träffa henne imorgon och hennes nya bebis och jag ser verkligen fram emot att få se vad hon har lyckats ploppa ut.

Mitt sug efter barn har så smått börjat växa då jag känner att mycket av festlivet börjar bli tråkigt då allt mer eller mindre bara upprepas om och om igen. Sambon verkar inte vara lika sugen även om han faktiskt har sagt att han kan tänka sig i snart framtid.

Men i alla fall så måste jag hitta en väldigt bra present till min vän och jag har pratat lite med mina andra väninnor och de föreslår ett babygym då de tydligen inte har hunnit köpa det än. Inside information, you know!

Så just nu läser jag på kring babygym och det finns faktiskt förvånansvärt många babygym att välja mellan just nu kollar jag in bäst i test babygym och jag tror nog det är Ficher Price som är det babygym vi ska lägga ihop till även om det är ganska dyrt.

Jag hittade en liten kort film som någon mamma har laddat upp på Youtube.

Jag beställer nog redan nu utan att kolla med mina andra väninnor för jag vill helst få babygymmet redan imorgon för det är inte kul att dyka upp tomhänt.

Halens har ett babygym jag själv kan tänka mig men det hinner jag inte få imorgon så det blir Fisher Price babygymmet. Förhoppningsvis blir hon jätteglad för presenten och jag tror de flesta föräldrar hade blivit glada att få detta gym.